Egypten & Maldiverne

Udvalg af bådende

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/V Nouran

MV Nouran-yachten er 36 meter og henvender sig til 24 gæster i 12 kahytter med eget bad og aircon. Alle kahytter har to enkeltsenge eller en dobbeltseng.På hoved dækket er en rummelig salon med underholdningsområde, der fører ind i spisestuen.

Der er rigelig plads til alle gæster kan spise, med drinksstation og buffet, hvor der serveres 3 måltider om dagen, alt sammen frisklavet fra bunden. På øverste dæk er solterrassen med liggestole, samt et ekstra udendørs åbent loungeområde.

Nouran er fuldt udstyret med undervandscootere, et ubegrænset udvalg af tanke og andet grundlæggende dykkerudstyr. Båden er i øvrigt derfor meget egnet til teknisk dykning.

Udover dette findes en meget venlig og gæstfri besætning, der altid er til rådighed for at hjælpe dig,

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/V Tala

Den 37 meter lange M / V Tala liveaboard med stålskrog er beregnet til 22 gæster i 11 hytter med eget bad med 8 kahytter placeret på nederste dæk, og 3 på øverste dæk.

Hver kabine har individuelt styret aircon. Sociale områder inkluderer den indendørs lounge, bar og spiseplads, hvor frisklavede lokale og internationale retter serveres som buffet.

Der er også en udendørs lounge / solbadningsområde på øverste dæk, perfekt til at slappe af mellem dyk eller nyde en kold drink i slutningen af ​​dagen.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

MV King Snefro "Target"

Snefro Target er en specialbygget træskrogsyacht på 37 meter, som byder velkommen til op til 20 gæster.

En rummelig salon på hoveddækket, en lounge på øverste dæk og 3 delvist skyggefulde solterrasser, som byder på masser af plads til afslapning.

Hun har 10 kahytter med aircondition, hver med eget badeværelse, pengeskab og centralt musikanlæg. Target har aircondition overalt i de rummelige spise- og opholdsområder, som er fyldt med moderne underholdningsudstyr, herunder et plasma-tv, dvd-afspiller og underholdningssystem

Det store dykkerdæk er udstyret med brusere, samt 2 badeværelser med rigelig plads til omklædning. Der findes 2 luftkompressorer og Nitrox-kompressor, som er placeret under dæk, og er lydløse under drift.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/V Emperor Voyager

30m MV Emperor Voyager Liveaboard tilbyder en indbydende, moderne båd bygget til en høj standard, der tager dig til nogle af de bedste dykkersteder, Maldiverne har at byde på. Med afgang fra Male har M/V Emperor Voyager liveaboardet 10 og plads til 20 gæster ombord. Hver kahyt har individuelt styret aircondition, ventilator og eget badeværelse. På nederste dæk er syv dobbelt- eller tvillingekahytter. Hoveddækket har en kahyt, og to mere er på det øverste dæk, hver med to enkeltsenge og havudsigt. Hoved salonen og baren har aircondition, komfortable sofaer og hjemmebiograf. På det øverste dæk er den udendørs spisestue, hvor gæsterne kan nyde lækre retter med havudsigt. Soldækket er perfekt til afslapning mellem dyk med hængekøjer og liggestole.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

Mermaid II

Mellem og efter dyk kan gæsterne slappe af i salonen med aircondition, der er udstyret med tv, dvd-afspiller og musikanlæg. Der er et større bibliotek , med et komplet udvalg af bøger til identifikation af marineliv.

Der findes to udendørs dæk – et skyggefuldt med komfortable siddepladser og et fantastisk soldæk med polstrede liggestole, som er gode til at nyde det spektakulære landskab, sludre med  meddykkere eller hvor man blot kan tage en lur.

Maden om bord tilberedes af lokale kokke som bruger lokale krydderier og ingredienser i hver ret. Buffeten er en blanding af asiatisk og vestlig mad. Nyd det store udvalg af drikkevarer: te, kaffe, sodavand, mælk og juice, som er inkluderet i prisen. MV Mermaid II har et udvalg af australsk, chilensk og newzealandsk vin til at ledsage den lækre mad, eller man kan nyde en kold lokal øl bord, efter det sidste dyk på dagen.

Kahyt faciliteter:

 • Individuel aircondition
 • Redningsveste og røgalarmer
 • Soldæks håndklæder
 • Dykkerhåndklæder
 • Håndsæbe
 • Balsam
 • Shampoo
 • Bodyshower
 • Hårtørrer
 • Eget badeværelse med varmt brusebad
 • Garderobe
 • Bøjler
 • Læselampe
 • Aircondition
Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/Y Sea Serpent Excellence

M/Y Sea Serpent er en 34 m luksus dyknings krydstogter. Med 11 hytter, hver med individuelt styret klimaanlæg, suite badeværelser, minibar og med plads til op til 22 gæster om bord.

Der er masser af plads til afslapning, enten i den rummelige moderne salon med underholdningsfaciliteter og stor spiseplads , eller ude på de delvis skyggefulde soldæk for at nyde den friske havluft.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/Y Sea Serpent Grand

Den imponerende 45 m M / Y Sea Serpent Grand er en luksus Red Sea Liveaboard med plads til op til 28 dykkere. MY Sea Serpent Grand har i alt 14 kahytter med eget bad, individuelt styret air-con, musikanlæg, køleskab og badeværelser med jetbrusere.

Der er 8 dobbeltkahytter placeret på nederste dæk, 4 dobbeltkahytter placeret på soldækket med havudsigt, samt 2 suiter placeret på hoved- og soldækket med panoramaudsigt og ekstra plads.

Ombord på MY Sea Serpent Grand, kan gæsterne slappe af i komfort i hoved dækkets salon, med det nyeste underholdningssystem, eller nyde havluften ude på soldækket med overdækkede områder.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/Y Blue fin

M / Y Blue Fin er en favorit blandt mange dykkere i Det Røde Hav. Denne luksus liveaboard på 39 m. er med alle dykkerfaciliteterne ombord. På MV Blue Fin findes et stort dykkerdæk. Ovenpå, 9 deluxe-dobbelthytter og 3 store king-suiter, båden har plads til op til 24 gæster.

Hver kabine er udstyret med eget badeværelse, klimaanlæg, minibar, tv og dvd-afspiller. King-suiterne tilbyder lidt mere plads, og er perfekt til par, bryllupsrejser eller dem, der bare søger lidt ekstra plads. Spisepladsen og salonen har et stort spisebord og 42 tommer tv med underholdningssystem.Dette er det perfekte sted at samles og se videoer af dagens dyk.

Morgenmad, frokost og middag ombord på den “blå finne” serveres som buffet, med snacks, frugt og juice serveret hele dagen.

Det øverste dæk tilbyder komfortable liggestole, en lille fuldt udstyret bar og et skyggefuldt område til afslapning efter en lang dag med dykning.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/Y Blue Melody

M/Y Blue Melody er en 38 m. luksus liveaboard, der tilbyder 5-stjernet dykning. Blev tildelt “Best Liveaboard” af magasinet Sport Diver i 2013. Båden rummer deluxe kahyter og har plads til op til 26 gæster. Hver kahyt er udstyret med eget badeværelse, klimaanlæg, minibar, tv og dvd-afspiller. Den rummelige salon har et stort tv med underholdningssystem.

Der er også en sky lounge med sofaer og et andet højkvalitets underholdningssystem. Morgenmad, frokost og middag ombord på Blue Melody, serveres som buffet i den store spisestue, med snacks, frugt og juice hele dagen.

To dæk tilbyder komfortable liggestole og et skyggefuldt område til afslapning efter en lang dag med dykning.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/Y Emperor Superior

Med vægt på komfort tilbyder Emperor Superior 13 luksushytter udstyret med individuel klimakontrol, eget badeværelse & minibar.

M / Y Emperor Superior er en 37 m. specialbygget liveaboard, der tilbyder dykning året rundt i Rødehavet.

Hun kan rumme op til 25 gæster med en besætning på 10 til rådighed. Emperor Superior har en salon med aircondition, bar og TV / Video / DVD / CD og to store soldæk til afslapning.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/Y Emperor Echo

Emperor Echo henvender sig til op til 24 gæster i 12 kahytter. Placeret på nederste dæk er der 6 dobbelt- og 2 dobbeltkabiner, og på øverste dæk er der 4 dobbeltkabiner.

Sociale områder inkluderer 2 soldæk, en udendørs lounge og bar, samt en smagfuldt indrettet indendørs salon og spisestue. Lækker mad er på dagsordenen for at tilfredsstille sultne dykkere, -og der serveres gratis rødvin med til middagen.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/Y VIP One

VIP One -yachten har plads til 16 personer ombord. Værelserne består af 8 rummelige kahytter, hver med aircondition, eget badeværelse og masser af opbevaringsplads. På det nederste dæk er der 6 dobbelte kahytter og 2 køjesenge.

På øverste dæk er 1 dobbelt Master -kabine og 1 twin Master -kabine, begge med vinduer med havudsigt. Faciliteterne ombord inkluderer en stor indendørs spisestue, bar og drikkevarer hele døgnet, med rigelig plads til at hele gruppen kan spise sammen.

Måltider er et lækkert udvalg af egyptiske og internationale retter, som kan nydes i den klimatiserede spisestue eller på den overdækkede udendørs lounge og bar. Der er også en indendørs salon med underholdningsområde med plasma -tv og filmbibliotek, og solterrasse med komfortable madrasser til slappe af på.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/V Carpe Novo

Carpe Novo er den største yacht i Carpe Diem-flåden, der tilbyder dykning året rundt på Maldiverne. 12 komfortable kahytter fordelt på 3 dæk , som har plads til 22 gæster om bord.

Juniorsuiterne på øverste dæk har dobbelt- eller to enkeltsenge med havudsigt. De 6 standardkahytter på nederste dæk , har enten en queensize-seng og en enkeltseng, eller to enkeltsenge. Der er også to enkelt suiter placeret på hoved dækket- perfekt til solorejsende.

På hovededækket er den store salon med aircondition, panoramaudsigt, fladskærms-tv, underholdningssystem og bibliotek. På det øverste dæk serveres virkelig lækre frisklavede retter ved spisebordet al fresco, så gæsterne kan nyde den fantastiske udsigt og havluft.

Previous slide
Next slide

Specifikationer

M/V Blue Voyager

Den 37 m Blue Voyager tilbyder sine gæster fantastiske dykning på Maldiverne. MV Blue Voyager har 13 rummelige kahytter med 3 dobbeltværelser og 10 tvillinge-kahytter, hver med aircon. og ene badeværelser.

Til afslapning ombord, har MV Blue Voyager en rummelig indendørs salon og spiseplads, Sky Lounge & bar, separat udendørs spiseplads og med jacuzzi til at slappe af i mens du nyder den fantastiske udsigt over Maldiverne.

En rummelig spisestue serverer morgenmad, frokost og middag serveret som buffet med snacks, frugt og juice hele dagen. M/V Blue Voyager har også 2 solterrasseområder, komfortable liggestole og et solbadningsområde.