Beach & Boat

Dato

Destination

Båd

Pris

Afgang

Ugentligt

Dage

8 Dage

Sæson

Hele året

Højdepunkter

Dykkercertifikat, dyk fra strand & liveaboard

Tag med denne grupperejse, på en kombineret land & liveaboard tur, og få et dykkercertifikat med i købet.....

Beach & Boat - Grupperejse

Drømmer du om at udforske de smukke undervandsverdener i Rødehavet? Nu har du chancen! Tag med Emocean Travel & Københavns dykkerskole på en uforglemmelig rejse til Egypten, nærmere bestemt Sharm El Sheikh, hvor eventyret begynder med direkte fly med Amisol. Der venter herefter en kort 20-minutters bustur til vores charmerende base – ingen ventetider, og vigtigst af alt, INGEN timers-lang busrejse og natteroderi!

Du vil bo 3 dage på et hyggeligt resort tæt på det azurblå hav, og her får du muligheden for at tage dit dykkercertifikat i det krystalklare Rødehav. Vores dygtige, erfarne danske instruktører, vil guide dig trygt og sikkert igennem uddannelsen, og inden du ved af det, vil du være klar til at udforske undervandslivet med dit PADI OW certifikat i hånden. 

Og det stopper ikke her! Efter at have gennemført kurset venter tre dages overnatning, sejlads, dykning og fuld forplejning ombord på en flot luksus liveaboard yacht “JULIET”. Du vil dykke ved nogle af verdens mest berømte dykkersteder, inklusive Ras Mohammed og ved Tiranstrædet. Oplev farverige koralrev og fascinerende marinearter, mens du svæver vægtløst under havets overflade.

Prisen for denne utrolige oplevelse er all inclusive. Det inkluderer både hotelopholdet og din tid på båden, hvor du vil blive forkælet med lækre måltider og fantastisk service. Og husk, det dyrebare dykkercertifikat til en værdi af 5000,- kr. får du INKLUDERET i prisen! 

Gør dig klar til at dykke ned i eventyret i Rødehavet med os. Tilmeld dig nu, og lad drømmen om at blive en certificeret dykker, i de aller bedste omgivelser, blive til virkelighed!

Turen er også meget egnet til dig, som allerede har et dykkercertifikat. Her dykker du blot sideløbende sammen med andre certificerede dykkere – både fra stranden, og senere på ugen fra Liveaboarden. 

Der vil i øvrigt også være mulighed for at tage videregående kurser/specialer til en fordelagtig pris. Også for dem som allerede har et OW certifikat! Det kunne være “AOW,  Nitrox , natdyk speciale, navigation etc. Kontakt Evt. Claus fra Københavns Dykkerskole og hør om dine muligheder på tlf: +452020 2124

Program for dykkerturen

Dag 1

Direkte Fly fra Danmark til Egypten, og 15. min. bustur til hotel Dive In

Dag 2

Undervisning starter for PADI open water certifikatet med danske instruktører/dykning fra strand

Dag 3

Undervisning/dykning fra strand

Dag 4

15-20. min. bus transfer til Juliet båden, hvor vi skal bo de næste 3 dage. 

Dag 5

3-4 dyk fra båd

Dag 6

3-4 dyk. fra båd

Dag 7

2-3 dyk fra båd, og sejlads tilbage på hotel 

Dag 8

Transport til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

* Der tages altid forbehold for det planlagte program, da vi jo aldrig er herre over “vind & vejr”….

Vigtigt om dit begynderkursus

  • eLearning er inkluderet i din kursuspris
  • Før kursus start skal du have gennemført eLearning-delen og afsluttet kundskabstesten.
  • Dykning kræver et minimum af sundhed og fitness, derfor skal du som det først udfylde helbredserklæringen, som du modtager sammen med din eLearning.
  • Svarer du ja til spørgsmål 3, 5 og 10, eller et hvilket som helst spørgsmål på side 2 af erklæringen, skal du medbringe en lægeattest, som ikke må være ældre end 12 måneder.
  • Alt Kommunikation vedr undervisning sker direkte med Københavns Dykkerskole på tlf: +4520202124. (Alternativ send en mail på info@emocean-travel.dk. Vi svarer altid hurtigt!) Du får også mulighed for, at tale med din instruktør inden afrejsen

Billeder af Dive In resort

Billeder af Juliet Liveaboard

Pris

NORMALPRIS: 17.495,- KR

Inkl. dykkercertifikat med danske instruktører & direkte fly med Amisol.
* prisen kan svinge en smule begge veje, alt efter hvilken periode

Om ruten:

Egnet for nybegyndere
100%
Smukke koralrev
100%
Chance for store dyr
90%
Dykke på vrag
20%
Egnet for snorklere
100%
Teknisk dykning
0%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige Liveaboard selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning, og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får den bedste dykkeroplevelse, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard, Du skal intet andet end at lade os sejle dig, fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter/værelser har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2 personer.

På øverste etage findes soldækket, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I det store loungeområde, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard.

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel. Kontakt os for mere info.

OBS: Passer datoerne ikke med hvornår du har ferie, findes tilsvarende turer også på andre datoer. Kontakt os på info@emoceantravel.dk

Book turen her

Flere rejser

Grupperejse med Københavns dykkerskole. GRATIS dykkercertifikat til en værdi af 5000,- kr...
Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas. Brothers Islands er en del af en nationalpark, og er et eksklusivt besøg for liveaboards.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
Nord & Brothers med båden Tala fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
Nord & Brothers med båden MV Nouran fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
Ude i det blå er der stor chance for at møde de rigtigt store dyr. Mantarokker, mange typer hajer inklusiv den store hvalhaj – Lige meget hvor du kigger hen, så sker der helt sikkert noget spændende.
Dette er en teknisk tur specielt designet til at gå ud over de rekreative grænser. Målet er at dykke dele af rev og vrag, der sjældent besøges af dykkere.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
Stimer af hajer, kæmpe mantarokker og pelagiske fisk er nogle af højdepunkterne, men Socorro er kendt for den årlige vandring af pukkelhvaler med deres helt nyfødte kalve....
Du dykker i huler, mangrovesumpe og fjorde omkring ubeboede øer i aller bedste Robinson Crusoe-stil - Raja Ampat har det hele!
Nyd 10 dages dykning i det sydligste Sudan, Dahrit og Abid. Byder på magiske dykkersteder med spektakulære koralrev og mangfoldigt marineliv