Best of Deep South

Dato

Destination

Båd

Pris

Afgang

Ugentligt

Dage

8 Dage

Sæson

Hele året

Højdepunkter

Smukke koraller & store dyr

De 3 dykkersteder, som er meget kendt i dykkerverdenen.

Rocky, St. John’s, Fury Shoal

I samarbejde med DYKFORALLE sejler vi langt mod syd i Egypten. Faktisk sejler vi ikke langt fra grænsen til Sudan. Her finder vi nogle af verdens bedste dykkesteder, der blandt kan byde på oplevelser med delfiner, hajer, skildpadder, imponerende koralrev og imponerende vægdykning.

 

Rocky Island

Ø’en ligger blot et par kilometer nord fra grænsen til Sudan, og byder på mange forskellige dyk. På Rocky går væggene brat ned fra overfladen til bunden af havet. Flere store huler og overhæng, gør det til et godt sted at spotte hajerne svømme ud i det blå.

Zabargad

Den største ø i omkreds er Zabargad, og den har en helt fantastisk turkis lagune. På den sydlige side af øen findes en sandet skråning med et smukt koralformet “tårn”, der fører til et “drop off”, hvor hammerhajer og djævlerokker til tider kan ses krydse forbi. Der er også adskillige vrag omkring øen, hvoraf de fleste endnu ikke er blevet identificeret.

St. Johns

Her får du fantastiske dykkersteder, hvoraf de fleste er meget tæt på hinanden. St. Johns byder på en bred vifte af dyk med drop-offs, tunneller og imponerende hård-koralformationer. St. John’s Caves & Umm Kharalim er virkelig unikke og udgør enhver fotograf’s drøm på grund af det betagende lys, der filtrerer sig igennem de smukke huler. Med held vil delfiner tilslutte sig vores dyk, og St. Johns vil altid have en særlig plads i din erindring.

Fury Shoal

Denne store klynge af rev byder på uforglemmelige og lette dykkeroplevelser. Fra det nordlige sted, Lille Abu Galawa, til det sydligste sted, Sataya, kan Fury Shoal vise sig at være overraskende. Hvert dykkersted har sin egen unikke oplevelse, fra møder med delfiner til imponerende hård-koralformationer, og ikke at glemme de to små vrag, “Tug Boat” og “Yacht”.

Elphinstone

Elphinstone ligger 12 km fra nærmeste land og cirka 30 km fra Marsa Alam. Stedet er kendt for sit drift-dyk, der fører dig langs de vidunderlige dybe vægge, rig på koraller. Hvis du er heldig, kan du igen møde oceanic whitetip, hammerhajer og revhajer. Elphinstone har fremragende plateauer på både nord- og sydsiden – og du vil have brug for mindst tre dyk for at udforske dette fantastiske dykkersted fuldt ud.

Program for dykkerturen

Dag 1

Fly fra Danmark og transfer til Port Ghalib

Dag 2

Udsejling fra havn 2-3 dyk

Dag 3
3-4 dyk.
Dag 4
3-4 dyk.
Dag 5
3-4 dyk.
Dag 6
3-4 dyk.
Dag 7
2 dyk og indsejling til havnen.
Dag 8
Transport til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

* Der tages forbehold for ændringer af ruten, da vi ikke har kontrol over vind & vejr….

*Der kan opstå ændring, som gør, at der tilbydes en overnatning/day-stay på hotel første el. sidste nat på destinationen. Dette vil være inkluderet i prisen, og i øvrigt helt uden betydning for dykningen, da båden alligevel her, ligger stille i havn.

Vigtigt om dykning

  • Dykning kræver et minimum af sundhed og fitness, derfor skal du udfylde helbredserklæringen, som skal medbringe på turen.
  • Svarer du ja til spørgsmål 3, 5 og 10, eller et hvilket som helst spørgsmål på side 2 af erklæringen, skal du medbringe en lægeattest, som ikke må være ældre end 12 måneder

Denne grupperejse kan ikke bookes lige nu, men kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Vi er altid klar til at finde en løsning!

Om ruten:

Egnet for begyndere
80%
Smukke koralrev
100%
Chance for store dyr
80%
Dykke på vrag
20%
Egnet for snorklere
20%
Teknisk dykning
0%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv har besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige liveaboard-selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får de bedste dykkeroplevelser, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2-3 personer.

På øverste etage findes soldæk, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I loungeområderne, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard! 

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel på de fleste rejser. Kontakt os for mere info.

Book turen her

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i turen

Flere rejser

Nord & Brothers med båden TALA fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
De 3 dykkersteder, som er meget kendt i dykkerverdenen. Denne rute byder på førsteklasses rev- og hajdykningsmuligheder. Forvent at se flere slags hajer, mantaer, skildpadder og meget mere.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
På turen besøger vi kendte steder som Blue Hole og Canyon. Vi krydser over til det fantastiske beskyttede område Ras Mohamed. Det er stor chance for at dykke med utallige delfiner...
Egnet for ALLE niveauer - Også for nybegyndere og familier! Vi sejler i Efterårsferien med King Snefro til de verdenskendte og farvestrålende koralrev i Ras Mohamed og Tiranstrædet.
Vi sejler langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Dansk gruppetur til vragenes hovedstad...
Dansk gruppetur! Over 7000 små koraløer udgør Maldiverne som ligger sydvest for Indien. En ren Paradis Liveaboard.
Vi sejler langt ud på Stillehavet til Socorro som byder på verdensklassedykning med storvildt som mantarokker, hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer & pukkelhvaler....
7 dage på luksus liveaboard + 7 dage på land i det smukke ø-rige PALAU...
Du dykker i huler, mangrovesumpe og fjorde omkring ubeboede øer i aller bedste Robinson Crusoe-stil - Raja Ampat har det hele!
Nyd 10 dages dykning i det sydligste Sudan, Dahrit og Abid. Byder på magiske dykkersteder med spektakulære koralrev og mangfoldigt marineliv