Maldiverne

Best of Maldives

Afgang

Ugentligt

Dage

10 Dage

Sæson

Forår

Højdepunkter

Store dyr

Utrolig dykkerdestination, med mange spændende oplevelser i vente...

Mere end 7000 små koraløer udgør Maldiverne som ligger sydvest for Indien. Selvom Maldiverne er verdenskendt for sine paradisstrande, og det turkise vand som kendetegner dette tropiske idyl, så er oplevelserne under vandet ved at blive mere og mere kendt for dykkere.

Maldiverne har fortræffelige koralrev, og det er uden tvivl rigdommen af livet under vandet, som adskiller landet fra de mange andre dykkerdestinationer i verden.

Mange dyk i Maldiverne er strømdyk, hvor man lader strømmen “bære” en hen langs revet. Her findes mange kanaller og pasager mellem de mange atoller, og her vrimler det med næringsstoffer. Dette tiltrækker enorme mængder af fisk, og du kan regne med at møde napoleonsfisk, papegøjefisk, barracudaer, og jacks på de fleste dyk.

Ude i det blå er der stor chance for at møde de rigtigt store dyr. Manta-rokker, mange typer hajer inklusiv den store hvalhaj. Lige meget hvor du kigger hen, så sker der helt sikkert noget spændende.

På denne tur får du 10 dage om bord, med dykning kombineret af enten de centrale og nordlige atoller, eller de centrale og sydlige atoller. Du kan forvente at besøge nogle af følgende: Nordlige og sydlige Male atoller, Felidhoo-atollen, Meemu-atollen, Ari-atollen, Rasdhoo-atollen, nordlige og sydlige Nilandhoo-atollen, Baa-atollen og Lhaviyani-atollen.

*Krav til turen : Minimum AOW + 50 loggede dyk

Program for dykkerturen:

Dag 1

Fly fra Danmark og transfer til båden.

Dag 2
Udsejling 2-3 dyk (inkl. tjekdive)
Dag 3
3-4 dyk.
Dag 4
3-4 dyk.
Dag 5
3-4 dyk.
Dag 6
3-4 dyk.
Dag 7
3-4 dyk.
Dag 8
3-4 dyk.
Dag 9
3-4 dyk.
Dag 10

2-3 dyk og indsejling til havnen

Dag 11

Transport til lufthavnen og hjemrejse til Danmark

* Børn 0-6 sover sammen med de voksne

* Børn 7-11 sover sammen med andre børn i egene kahytter, eller deler kahyt med forældrene

* bemærk at der på enkelte rejser, kan komme overnatning/ day stay på hotel, såfremt flyafgang ikke passer. Dette bliver naturligvis oplyst inden bookingen af rejsen, og vil være inkluderet i prisen. 

* Der tages forbehold for ændringer af ruten, da vi jo aldrig er herre over vind & vejr

Pris fra*

(Inkl. fly)
* prisen kan svinge en smule begge veje, alt efter hvilken periode

Om ruten:

Egnet for nybegyndere
54%
Smukke koralrev
50%
Chance for store dyr
93%
Dykke på vrag
10%
Egnet for snorklere
35%
Teknisk dykning
100%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige Liveaboard selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning, og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får den bedste dykkeroplevelse, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard, Du skal intet andet end at lade os sejle dig, fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter/værelser har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2 personer.

På øverste etage findes soldækket, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I det store loungeområde, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard.

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel. Kontakt os for mere info.

OBS: Passer datoerne ikke med hvornår du har ferie, findes tilsvarende turer også på andre datoer. Kontakt os på info@emoceantravel.dk

Book turen her

Flere destinationer

Dykning i Socorro kan kun nås med liveaboard og er synonymt med pelagisk action. Forvent at se mantarokker, hvalhajer, hammerhajer, ...og i perioder pukkelhvalerne med deres kalve....
Egypten på steroider… Sudan er kendt som Rødehavets glemte juvel, og det er ikke uden grund at det var her Jacques Cousteau, byggede sit undervandsobservatorium i 1963.
Vores familietur er en af de bedste oplevelser du kan få sammen med dine børn.
Stedet med meget interessante og usædvanlige dyk.
De 3 dykkersteder, som er meget kendt i dykkerverdenen…
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte “BDE-rute”
Ruten inkluderer nogle af de bedste vrag i Det Røde Hav, det fantastiske beskyttede område ved Ras Mohamed, Tiranen, og møder med revhajer, skildpadder og andre store fisk.
Den bedste tur til Rødehavet til dykkeren, der vil kombinere vrag og koralrev.
Til dykkeren der vil kombinere gode vrag og smukke koralrev – Det bedste af Rødehavet.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
Udforske det allerbedste af Sudans Røde Hav. Nyde 10 dages dykning i den sydligste del af Sudan, Dahrit Abid. Spektakulære koralrev, mangfoldigt marineliv, Umbrien vraget, det berømte Cousteau-observatorium Precontinent II Mantas, og mød hajer og delfiner.