Egypten

Familietur

Afgang

Ugentligt

Dage

8 Dage

Sæson

Forår, sommer, efterår

Højdepunkter

Familiehygge

Vores familietur er en af de bedste oplevelser du kan få sammen med dine børn.

å den ultimative familieferie bor i på båden omgivet af Rødehavet. Professionelle guider er ansvarlige for børnenes aktiviteter. Så er du selv dykker, er der også plads til du kan tage et dyk, mens dine børn snorkler og leger.

(Prisen er pr. voksen. Spar mellem 30-60 % på børn 0-11 år. Kontakt os og få en nøjagtig pris*)

Der er masser af aktiviteter for børnene:

  • At lære at dykke og / eller kitesurfe
  • Wake boarding og paddle boarding
  • Snorkling med vilde delfiner
  • Skattejagt
  • Talentshow
  • Kick-boksning
  • Yoga og meditation
  • Backgammon turneringer
  • Ø-grill party
  • Pool party i den Blå lagune

Program for familieturen:

Dag 1

Ankomst til Hurghada og tjek ind i båden. Inden vi sejler , sørger vi for, at alt er i orden med udstyr til dykkere, kitesurfere og børn.

Dag 2

Vi vågner op ved Dolphin House. Vi starter dagen med et check dyk og snorkling session (højt sandsynligt vil vi svømme med delfiner før morgenmaden). Vi sejler nordpå for endnu et dyk/snorkling på et lokalt rev, inden vi sejler til Tawila Øen. Her tilbringer vi eftermiddagen og starter med kitesurfing lektionerne, og hænger ud på floaties. Vi holder fest og drikker drinks på soldækket efter middagen.

Dag 3

Vi vågner op ved Abu Nuhas (aka The Ship Graveyard). Vi har dykke og snorkle sessioner på vragene. Vi spiser frokost, og sejler videre til den lille lagune på Tawila øen. Eftermiddagen står på kitesurfing lektioner og nedkøling på øen.

Dag 4

Vi vågner op på Gubal øen. Dyk/snorkel på Bluff Point for at møde den store gamle moræne “George” . Og så er der eftermiddags skattejagt på øen. Vi spiser grillmiddag og hygger os.

Dag 5

Tidligt sejler vi til Gaysoum øen til en kiting-session. Dykkere dykker Rosalie Moller, og ved solnedgang sejler vi til Siyul øen.

Dag 6

Vi tilbringer dagen på Siyul øen. Kitesurfing-sessioner og dyk på Siyul Reef.

Dag 7

Vi vågner op i havnen. Vi spiser morgenmad på båden inden vi kører mod lufthavnen

* Børn 0-6 sover sammen med de voksne

* Børn 7-11 sover sammen med andre børn i egene kahytter, eller deler kahyt med forældrene

* bemærk at der på enkelte rejser, kan komme overnatning/ day stay på hotel, såfremt flyafgang ikke passer. Dette bliver naturligvis oplyst inden bookingen af rejsen, og vil være inkluderet i prisen. 

* Der tages forbehold for ændringer af ruten, da vi jo aldrig er herre over vind & vejr

Denne destination kan ikke bookes lige nu, men kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Hos Emocean er vi altid klar til at finde en løsning!

Om ruten:

Egnet for nybegyndere
100%
Smukke koralrev
90%
Chance for store dyr
26%
Dykke på vrag
13%
Egnet for snorklere
100%
Teknisk dykning
0%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige Liveaboard selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning, og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får den bedste dykkeroplevelse, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard, Du skal intet andet end at lade os sejle dig, fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter/værelser har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2 personer.

På øverste etage findes soldækket, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I det store loungeområde, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard.

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel. Kontakt os for mere info.

OBS: Passer datoerne ikke med hvornår du har ferie, findes tilsvarende turer også på andre datoer. Kontakt os på info@emoceantravel.dk

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i turen

Flere destinationer

Dykning i Socorro kan kun nås med liveaboard og er synonymt med pelagisk action. Forvent at se mantarokker, hvalhajer, hammerhajer, ...og i perioder pukkelhvalerne med deres kalve....
Egypten på steroider… Sudan er kendt som Rødehavets glemte juvel, og det er ikke uden grund at det var her Jacques Cousteau, byggede sit undervandsobservatorium i 1963.
Stedet med meget interessante og usædvanlige dyk.
De 3 dykkersteder, som er meget kendt i dykkerverdenen…
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte “BDE-rute”
Ruten inkluderer nogle af de bedste vrag i Det Røde Hav, det fantastiske beskyttede område ved Ras Mohamed, Tiranen, og møder med revhajer, skildpadder og andre store fisk.
Den bedste tur til Rødehavet til dykkeren, der vil kombinere vrag og koralrev.
Til dykkeren der vil kombinere gode vrag og smukke koralrev – Det bedste af Rødehavet.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
Utrolig dykkerdestination, med mange spændende oplevelser i vente. Maldiverne har fortræffelige koralrev, og det er uden tvivl rigdommen af livet under vandet, som adskiller landet fra de mange andre dykkerdestinationer i verden.
Udforske det allerbedste af Sudans Røde Hav. Nyde 10 dages dykning i den sydligste del af Sudan, Dahrit Abid. Spektakulære koralrev, mangfoldigt marineliv, Umbrien vraget, det berømte Cousteau-observatorium Precontinent II Mantas, og mød hajer og delfiner.