Yoga på luxus båd

Dato

Destination

Afgang

Ugentligt

Dage

7

Sæson

Hele året

Højdepunkter

Yoga, meditation, dykning, snorkling, afslapning & velvære

Yoga i det Nordlige egypten

7 dages Yoga-retreat på luxus båd med vilde delfiner

Stå op til solopgang og dyrk yoga på dækket af den flotte yacht & på øde øer. Omgivet af Rødehavets bølger. 

Kom væk fra hverdagens hektiske liv, og kom med på en helt unik og anderledes yogaferie . Find stilhed gennem daglig yogapraksis, vejrtrækning og meditationsøvelser. Om du er øvet eller nybegynder har ingen betydning, bare du er motiveret med et åbent sind. Du vil komme helt ned i gear, og opleve Rødehavet fra første parket. Du får mulighed for at opleve, hvordan du med naturens energi, opnår mindre stress og mærker hvad havets omgivelser kan gøre for krop og sind.

Udover yoga & meditation, vil der være mulighed for at snorkle & svømme i en farveeksplosion af sunde koralrev og liv – Og er du dykker, er dette inkluderet i prisen! 

Vi sejler til stort område med vilde delfiner (Dolphinhouse), hvor sandsynligheden for et nært møde er meget stor, og ofte spotter vi store havskildpadder.

Vi skal sejle med båden MV. Nouran. En ældre båd, men meget velholdt, flot og charmerende. Se båden hér: MV NOURAN

Højdepunkter på rejsen:

Vi sejler ude på Rødehavet fra det ene smukke rev til det andet. Besøger små uberørte øer og laguner.

Yin yoga og indlæring af forskellige meditationstyper. Vi laver morgen yoga til solopgang og aften yoga til solnedgang. Vi starter med åndedragsøvelser og slutter med dyb afspænding eller yoga nidra.                                   

Stilhed & Væren på Havet, delfiner, snorkling, dykning og øhop

Vi står op til en helt fantastisk solopgang hver morgen,  og går i seng med en hel ubeskrivelig stjernehimmel på båden , med måneskin over Rødehavet

Vi tilbringer aften på ø ved solnedgang, hvor vi spiser aftensmad til bål under stjernerne

Vi oplever naturens healingselementer, dybets højder og himlens dybde, som giver dig mulighed for at bryde grænser og opdage nye personlige potentialer i hverdagens stress og jag

Mulighed hver dag for at dykke/snorkle/prøvedykke

Hygge & fællesskab med temaaftener med spørgsmål, dialog og nye indsigter   

Morgenmad, frokost, eftermiddagssnack og aftensmad, som byder på sund, lækker og varierende mad for enhver præference. Frisk fanget fisk & seafood, kød, ris, bønner, forskellige lokale specialiteter og salater, som serveres som buffet. -Ved specielle ønsker til mad eller ved allergier, blot giv besked ved booking, (så giver vi kokken besked)

Livet på havet kræver at du er åben overfor at skulle være tæt på andre mennesker. Men du vil også kunne opleve hvad godt fællesskab og nærhed gør for dig og din sjæl. Der vil være mulighed for at gå afsides når alenetiden trækker. Enten til egen kahyt, et stille hjørne på båden, eller ved ø’hop. -Og du bestemmer naturligvis helt selv, hvilket aktiviteter du deltager i.

Vi laver yoga to gange om dagen på øverste dæk eller på ø-hop. Vi laver grupper og skiftes. Der er plads til 20 deltagere (inkl. 2 instruktører), som sover i 2-mands kahytter. Besætningen står for madlavning, servicering om bord, samt guidning under snorkling og dykning. Vi sejler langs kysten i det nordlige Egypten. Undervejs vil vi lægge ind til små laguner og øer, hvor vi også laver yoga og meditation. Vi besøger “dolphinhouse” 2 gange i løbet af ugen, så der er større chance for at møde de smukke vilde dyr. Her kan du snorkle og svømme med delfinerne. (Da det jo er vilde dyr, findes der ingen garanti, men vi møder dem stort set altid på denne tur) Hvis du har mod på det, kan du prøvedykke med professionel dykkerguide.

Hele bådens daglige drift (elektricitet, toiletskyl, vand, køleskabe etc.) kører via en kompresser. Der vil 2 x om dagen være totalt pause fra kompressorens “susen” under sessionerne, men i den øvrige tid, skal man forvente en baggrunds “brummen” (det er ikke generende, men det bør nævnes)

Båden er i øvrigt udstyret med alle de sikkerhedsforanstaltninger der bør være på en båd.

Betalingsbetingelser: Depositum 35% af prisen betales ved booking. Restbeløbet betales 90 dage inden afrejse. Emoceans Travels rejsebetingelser findes her: LINK Betingelserne  er helt standard efter rejseloven ved køb af pakkerejse, og i samarbejde med Rejsegarantifonden.

Denne grupperejse kan ikke bookes lige nu, men kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Vi er altid klar til at finde en løsning!

Om ruten:

Egnet for begyndere
100%
Smukke koralrev
100%
Chance for store dyr
70%
Dykke på vrag
0%
Egnet for snorklere
100%
Teknisk dykning
0%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv har besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige liveaboard-selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får de bedste dykkeroplevelser, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2-3 personer.

På øverste etage findes soldæk, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I loungeområderne, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard! 

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel på de fleste rejser. Kontakt os for mere info.

Book turen her

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i turen

Flere rejser

Nord & Brothers med båden Nouran fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag og ved Brothers øerne, hvor der er chance for at se hajer...
Vi sejler Nord. Vi stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas.... Turen er egnet for både rekreative & tekniske dykkere...
Nord & Brothers med båden MV Nouran fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
Nord & Brothers med båden TALA fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
De 3 dykkersteder, som er meget kendt i dykkerverdenen. Denne rute byder på førsteklasses rev- og hajdykningsmuligheder. Forvent at se flere slags hajer, mantaer, skildpadder og meget mere.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
På turen besøger vi kendte steder som Blue Hole og Canyon. Vi krydser over til det fantastiske beskyttede område Ras Mohamed. Det er stor chance for at dykke med utallige delfiner...
Egnet for ALLE niveauer - Også for nybegyndere og familier! Vi sejler i Efterårsferien med King Snefro til de verdenskendte og farvestrålende koralrev i Ras Mohamed og Tiranstrædet.
I samarbejde med DYKFORALLE sejler vi langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Vi sejler langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Dansk gruppetur! Over 7000 små koraløer udgør Maldiverne som ligger sydvest for Indien. En ren Paradis Liveaboard.