Kaafu Central – Grupperejse

Dato

Destination

Båd

Pris

Afgang

Ugentligt

Dage

9

Sæson

Højsæson fra december til april

Højdepunkter

Store dyr

Mere end 7000 små koraløer udgør Maldiverne som ligger sydvest for Indien

Utrolig dykkerdestination, med mange spændende oplevelser i vente…

Selvom Maldiverne er verdenskendt for sine paradisstrande, så er oplevelserne under vandet ved at blive mere og mere kendt for dykkere. Maldiverne har fortræffelige koralrev, og det er uden tvivl rigdommen af livet under vandet, som adskiller landet fra de mange andre dykkerdestinationer i verden.

Mange dyk på Maldiverne er strømdyk, hvor man lader strømmen bære sig hen langs revet. Her findes mange kanaller og pasager mellem de mange atoller, og her vrimler det med næringsstoffer. Dette tiltrækker enorme mængder af fisk, og du kan regne med at møde napoleonsfisk, papegøjefisk, barracudaer, og jacks på de fleste dyk.

Ude i det blå er der stor chance for at møde de rigtigt store dyr. Mantarokker, mange typer hajer inklusiv den store hvalhaj – Lige meget hvor du kigger hen, så sker der helt sikkert noget spændende.

På denne tur får du 7 dage om bord med dykning, kombineret af de centrale og nordlige atoller, samt de centrale og sydlige atoller. Vi sejler med M.V Blue Voyager. (*find båden hér ) Ruten er KAFUU CENTRAL EXPLORERTidligere kaldt “BEST OF MALDIVES”

Du kan forvente at besøge følgende områder: 

  • Guraidhoo Kandu/South Male
  • Kandooma Thila/South Male
  • Fotteyo Kandu/Vaavu
  • Rangali Madivaru/South Ari
  • Orimas Thila/North Ari
  • Fish Head/North Ari
  • Rasdhoo Madivaru/North Ari
  • Miyaru Faru/North Male

Der vil på enkelte afgange, være et daystay-ophold på hotel i Male på hjemrejsedatoen, såfremt fly flyver sent. Dette vil såfremt naturligvis være inkluderet i prisen.

*3 pladser tilbage!

Program for dykkerturen:

Dag 1

Fly fra Danmark mod Male

Dag 2

Ankomst i Male, og transfer direkte til båden.

Dag 3

2-3 dyk

Dag 4
3-4 dyk.
Dag 5
3-4 dyk.
Dag 6
3-4 dyk.
Dag 7

3-4 dyk

Dag 8

2-3 dyk og sidste nat på båden

Dag 9

Morgenmad på båden, og transfer til lufthavn.

Pris

Inkl. fly & ALLE gebyrer/afgifter!
* prisen kan svinge en smule begge veje, alt efter hvilken periode

Om ruten:

Egnet for begyndere
35%
Smukke koralrev
100%
Chance for store dyr
100%
Dykke på vrag
10%
Egnet for snorklere
35%
Teknisk dykning
0%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv har besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige liveaboard-selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får de bedste dykkeroplevelser, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2-3 personer.

På øverste etage findes soldæk, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I loungeområderne, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard! 

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel på de fleste rejser. Kontakt os for mere info.

Book turen her

Flere rejser

Kombineret dykning fra land & liveaboard i Rødehavet, med Københavns dykkerskole. GRATIS dykkercertifikat til en værdi af 5000,- kr...
Tag med på Københavns dykkerskole's grupperejse til Sharm el Sheik, og få et dykkercertifikat med i købet....
7 dage på luksus liveaboard + 7 dage på land i det smukke ø-rige PALAU...
Dette er en teknisk tur specielt designet til at gå ud over de rekreative grænser. Målet er at dykke dele af rev og vrag, der sjældent besøges af dykkere.
Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas.... Turen er egnet for både rekreative & tekniske dykkere...
Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas. Brothers Islands er en del af en nationalpark, og er et eksklusivt besøg for liveaboards.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
Ruten inkluderer nogle af de bedste vrag i Det Røde Hav, herunder Thistlegorm. På turen besøger vi også kendte steder som Blue Hole og Canyon.....
Vi sejler langt ud på Stillehavet til Socorro som byder på verdensklassedykning med storvildt som mantarokker, hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer, pukkelhvaler og gråhvaler....
DYK FOR ALLE grupperejse. Vi sejler langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Du dykker i huler, mangrovesumpe og fjorde omkring ubeboede øer i aller bedste Robinson Crusoe-stil - Raja Ampat har det hele!
Nyd 10 dages dykning i det sydligste Sudan, Dahrit og Abid. Byder på magiske dykkersteder med spektakulære koralrev og mangfoldigt marineliv