Mexico

Mexico Socorro Island 

Afgang

Ugentligt

Dage

11 Dage

Sæson

Hele året (Jan-April for pukkelhvalerne)

Højdepunkter

Store dyr - Pukkelhvaler, ocean mantarokker & hajer

Socorro - Mexicos Galapagos

Denne liveaboard sejler os til de fjerntliggende og spændende Revillagigedo-øer i Mexico – også kendt for Socorro. Øerne ligger i det tropiske østlige Stillehav, cirka 400 km. syd for Cabo San Lucas.

Socorro er den største af grupper af 4 vulkanøer, som også består af San Benedicto, Roca Partida & Clarion

Området er berømt blandt dykkere, for de meget tætte møder med de helt store gigantiske stillehavs mantarokker, som kan blive op til 6-7 meter over vingefanget. Øerne er også kendt for de mange pukkelhvaler der opholder sig her fra januar til april på deres årlige vandring sammen med deres nyfødte kalve. Turen her er højsæson for netop pukkelhvalerne, hvilket giver os en stor chance for at møde dem. 

Vi vil møde mange arter af hajer – Silkehajer, galapagoshajer silvertiphajer, hvidtippede revhajer og store grupper af hammerhajer. Der er også god mulighed for at møde mange legesyge ”bottlenose” delfiner helt tæt.

Socorro byder på verdensklassedykning, og bliver helt fortjent sammenlignet med Galapagos og Cocos Island.

Denne destination kan ikke bookes lige nu, men kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Hos Emocean er vi altid klar til at finde en løsning!

Om ruten:

Egnet for nybegyndere
36%
Smukke koralrev
57%
Chance for store dyr
99%
Dykke på vrag
0%
Egnet for snorklere
20%
Teknisk dykning
0%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige Liveaboard selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning, og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får den bedste dykkeroplevelse, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard, Du skal intet andet end at lade os sejle dig, fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter/værelser har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2 personer.

På øverste etage findes soldækket, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I det store loungeområde, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard.

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel. Kontakt os for mere info.

OBS: Passer datoerne ikke med hvornår du har ferie, findes tilsvarende turer også på andre datoer. Kontakt os på info@emoceantravel.dk

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i turen

Flere destinationer

Vi sejler langt ud på Stillehavet til Socorro som byder på verdensklassedykning med storvildt som mantarokker, hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer & pukkelhvaler....
Egypten på steroider… Sudan er kendt som Rødehavets glemte juvel, og det er ikke uden grund at det var her Jacques Cousteau, byggede sit undervandsobservatorium i 1963.
Stedet med meget interessante og usædvanlige dyk.
De 3 dykkersteder, som er meget kendt i dykkerverdenen…
Ruten inkluderer nogle af de bedste vrag i Det Røde Hav, det fantastiske beskyttede område ved Ras Mohamed, Tiranen, og møder med revhajer, skildpadder og andre store fisk.
Den bedste tur til Rødehavet til dykkeren, der vil kombinere vrag og koralrev.
Til dykkeren der vil kombinere gode vrag og smukke koralrev – Det bedste af Rødehavet.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte “BDE-rute”
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
Udforske det allerbedste af Sudans Røde Hav. Nyde 10 dages dykning i den sydligste del af Sudan, Dahrit Abid. Spektakulære koralrev, mangfoldigt marineliv, Umbrien vraget, det berømte Cousteau-observatorium Precontinent II Mantas, og mød hajer og delfiner.