Mexico – Socorro

Dato

Destination

Båd

Afgang

Året rundt

Dage

11 Dage (*16 med tilvalg)

Sæson

Forår er sæson for pukkelhvalerne

Højdepunkter

Pukkelhvaler, hajer & mantaer

Socorro - Mexicos Galapagos

Denne liveaboard sejler os til de fjerntliggende og spændende Revillagigedo-øer i Mexico – også kendt for Socorro. Øerne ligger i det tropiske østlige Stillehav, cirka 400 km. syd for Cabo San Lucas.

Socorro er den største af grupper af 4 vulkanøer, som også består af San Benedicto, Roca Partida & Clarion

Området er berømt blandt dykkere, for de meget tætte møder med de helt store gigantiske stillehavs mantarokker, som kan blive op til 6-7 meter over vingefanget. Øerne er også kendt for de mange pukkelhvaler der opholder sig her fra januar til april på deres årlige vandring sammen med deres nyfødte kalve. Forår er højsæson for pukkelhvalerne, hvilket giver os en stor chance for at møde dem. 

Vi vil møde mange arter af hajer – Silkehajer, galapagoshajer silvertiphajer, hvidtippede revhajer og store grupper af hammerhajer. Der er også god mulighed for at møde mange legesyge ”bottlenose” delfiner helt tæt.

Socorro byder på verdensklassedykning, og bliver helt fortjent sammenlignet med Galapagos og Cocos Island.

Program for dykkerturen:

Dag 1

Fly fra Danmark til Mexico. Ankomst til Cabo San Lucas og indkvartering på hotel.

Dag 2

Efter morgenmad kører vi til båden, hvor vi sejler mod Socorro ø’erne over det gigantiske Stillehav. Forventet sejlads er ca. 24-28 timer alt efter vind & vejr.

Dag 3

Vi ankommer til øgruppen, hvor vi skal dykke de næste 5 dage omkring de 3 ø’er. Første dag har vi 1-2 dyk.

Dag 4
3-4 dyk.
Dag 5
3-4 dyk.
Dag 6
3-4 dyk.
Dag 7
3-4 dyk.
Dag 8

3-4 dyk. Efter dagens sidste dyk , sejler vi retur mod Cabo San Lucas.

Dag 9
  • Ankomst til Cabo San Lucas om aftenen. Vi sover en sidste nat på båden.
Dag 10

Mulighed 1:

  • Chek-ud fra båden efter morgenmad, og kører til lufthavnen hvor vi flyver retur til Danmark. Vi lander i Danmark på dag 11 d. 21 marts 2024

Mulighed 2: (*tilvalg): 

  • Chek-ud fra båden efter morgenmaden, hvor vi bliver kørt til hotel i Cabo San Lucas,. Her opholder vi os 5 ekstra dage. Vi lander i Kastrup på dag 16. d. 26. marts 2024

Ekstra dage I Cabo San Lucas. (*Mulighed 2)

Der vil være mulighed for tilkøb af 5 dages forlængelse i slutningen af turen. Her opholder vi os på hotel i Cabo san Lucas, hvor der er mulighed for at udforske lokalområdet. Vi tager afsted på dagsbåde, hvor der også er mulighed for at snorkle og dykke. Også hér er dyrelivet helt unikt med store chancer for at møde pelagiske fisk, hajer, delfiner, hvaler…. og endda spækhuggere. Dagene kan bruges efter eget ønske alene, eller sammen med gruppen. 

*Vi tager forbehold for evt. drastiske prisstigninger på valutakurser, fuel og afgifter mv. 

Denne grupperejse kan ikke bookes lige nu, men kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Vi er altid klar til at finde en løsning!

Om ruten:

Egnet for nybegyndere
40%
Smukke koralrev
40%
Chance for store dyr
100%
Dykke på vrag
0%
Egnet for snorklere
10%
Teknisk dykning
0%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige Liveaboard selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning, og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får den bedste dykkeroplevelse, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard, Du skal intet andet end at lade os sejle dig, fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter/værelser har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2 personer.

På øverste etage findes soldækket, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I det store loungeområde, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard.

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel. Kontakt os for mere info.

OBS: Passer datoerne ikke med hvornår du har ferie, findes tilsvarende turer også på andre datoer. Kontakt os på info@emoceantravel.dk

Book turen her

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i turen

Flere rejser

Kombineret dykning fra land & liveaboard i Rødehavet, med Københavns dykkerskole. GRATIS dykkercertifikat til en værdi af 5000,- kr...
Grupperejse med Københavns dykkerskole. GRATIS dykkercertifikat til en værdi af 5000,- kr...
Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas. Brothers Islands er en del af en nationalpark, og er et eksklusivt besøg for liveaboards.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
Nord & Brothers med båden Tala fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
Nord & Brothers med båden MV Nouran fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
Ude i det blå er der stor chance for at møde de rigtigt store dyr. Mantarokker, mange typer hajer inklusiv den store hvalhaj – Lige meget hvor du kigger hen, så sker der helt sikkert noget spændende.
Dette er en teknisk tur specielt designet til at gå ud over de rekreative grænser. Målet er at dykke dele af rev og vrag, der sjældent besøges af dykkere.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
Du dykker i huler, mangrovesumpe og fjorde omkring ubeboede øer i aller bedste Robinson Crusoe-stil - Raja Ampat har det hele!
Nyd 10 dages dykning i det sydligste Sudan, Dahrit og Abid. Byder på magiske dykkersteder med spektakulære koralrev og mangfoldigt marineliv