Emocean Travel

Om os

Fortalt af os

Vi har været på et væld af dykkerferier

Udover at vi deler vores store passion for livet under vandoverfladen, er vi også udstyret med et stort globetrottergen.

Ved mange af vores rejser oplevede vi dog gang på gang at blive overraskede over mange skjulte gebyrer, der pludselig dukkede op i forbindelse med turene.

Samtlige rejsearrangører, som vi har rejst med (uden undtagelse), har undladt at oplyse om de samlede udgifter, og det irriterede os grænseløst, at vi ikke kunne forholde os til turenes reelle omkostninger inden afgang.

Vi besluttede bl.a. derfor, at vi ville tage sagen i egen hånd og blive rejsearrangører, hvor vi kunne give vores kunder en helt igennem positiv oplevelse uden pludselige negative overraskelser.

Emocean Travel er derudover omfattet af Rejsegarantifonden og samtlige af vores rejser er på all-inklusive basis, underforstået, at alt er betalt, når pakkens pris er betalt. Der findes dog enkelte operatører, som kræver en kontant afregning ombord, som ikke er muligt for Emocean Travel, at afregne hjemmefra. Hvis dette er tilfældet, vil det altid tydeligt fremgå under den pågældende rejse under “hvad er inkluderet/hvad er ikke inkluderet”.

I samarbejde med vores efterhånden meget store netværk i branchen, har vi formået at stable en virksomhed på benene, der opfylder alle dykkeres vådeste drømme.

Der er prisgaranti på samtlige af vores ture, eftersom vi er rutinerede i at finde de bedste priser. Og vi har et stort fokus på det sociale på turene.

Vi er adskillige gange blevet enige om, at de bedste ture, vi har været på, har været dem, hvor der har været et godt og sjovt fællesskab på båden sammen med de andre dykkere.

Uanset om man er nybegynder eller rutineret, så får man noget ekstra ud af sin tur, hvis man er sammen med andre, som deler ens egen interesse og hobby.

Vi er et dedikeret team , og vi véd hvad der skal til for at man sidder i flyet på vej hjem med en livslang mindeværdig

For nu er Emocean Travel primært specialiseret i Egypten, Sudan og Maldiverne , men vi har også udforsket havene i Indonesien, Malaysia, Filippinerne, USA & Sydafrika, hvor vi efterhånden også har skabt et stort netværk. Og vi har derfor mulighed for at kunne være med til at arrangere din dykkerrejse, uanset hvor den måtte gå hen.

Udover de specifikke rejsemål har du også mulighed for at tage diverse dykkercertifikater og videreuddannelser indenfor dykning igennem os. Uanset om du er nybegynder eller erfaren dykker, vil vi sørge for, at du blive mødt af et professionelt team, som vil føre dig trygt til og igennem havets farverige eventyr.

Med en baggrund som tec-dykker, divemasters og professionelle fritidsdykkere, brænder vi for at give vores kunder deres livs bedste dykkerferie

Kontakt os

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at sende os en email hvis du har spørgsmål, vi vil gøre vores bedste på at svare så hurtigt som muligt.