Raja Ampat

Dato

Destination

Båd

Afgang

Ugentligt

Dage

8-12

Sæson

Hele året

Højdepunkter

Uberørt smuk natur

Raja Ampat - Indonesien

Tag med på liveaboard til Raja Ampat, med den 5-stjernede båd ”Mermaid”. Du vil opleve luksus på denne tur, men alligevel til overkommelige pris.

Raja Ampat Marine Park dækker et stort område med mere end 1500 små øer. Øgruppens uberørte rev er ikke kun spillevende, men området viser sig også at have den højeste koralrevsbiodiversitet for sin størrelse i verden. Raja Ampat rummer mere end 1.320 fiskarter og 550 koralarter plus alt det, der endnu mangler at blive opdaget….

De fire største øer i området Misool , Salawati, Batanta og Waigeo er de aller hotteste dykkerdestinationer i verden på grund af dets fantastiske havliv. Fra den usædvanlige og spøjse wobbegong-haj (som området er kendt for), leopardhajer, rev-hajer, bambus-hajer , til de majestætiske kæmpemantaer – og helt ned til små pygmæ søheste. På hvert dyk, vil du møde store stimer af enten barracudaer, jacks og masser af andre stimefisk, omgivet af en farveeksploration af smukke koraller og småfisk. Og vandtemperaturen er altid på 28-30 grader.

Du dykker i huler, mangrovesumpe og fjorde omkring ubeboede øer i aller bedste Robinson Crusoe-stil Raja Ampat har det hele!

Kontakt os for mere info på info@emocean-travel.dk

Foto & videocredit: #bugdreamer - Marcelo Johan Ogata

Denne grupperejse kan ikke bookes lige nu, men kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Vi er altid klar til at finde en løsning!

Om ruten:

Egnet for begyndere
100%
Smukke koralrev
100%
Chance for store dyr
68%
Dykke på vrag
0%
Egnet for snorklere
100%
Teknisk dykning
0%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv har besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige liveaboard-selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får de bedste dykkeroplevelser, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2-3 personer.

På øverste etage findes soldæk, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I loungeområderne, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard! 

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel på de fleste rejser. Kontakt os for mere info.

Book turen her

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i turen

Flere rejser

Tag med på Københavns dykkerskole's grupperejse til Sharm el Sheik, og få et dykkercertifikat med i købet....
7 dage på luksus liveaboard + 7 dage på land i det smukke ø-rige PALAU...
Skræddersyet til vragentusiaster! På denne episke rejse med Red Sea Explores, vil du udforske alle de kendte vrag i Rødehavet, hvor historiens mystik møder den dybe havbund.
Nord & Brothers med båden Nouran fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag og ved Brothers øerne, hvor der er chance for at se hajer...
Vi sejler Nord. Vi stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas.... Turen er egnet for både rekreative & tekniske dykkere...
Nord & Brothers med båden MV Nouran fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
I samarbejde med DYKFORALLE sejler vi langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Vi sejler langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Ruten inkluderer nogle af de bedste vrag i Det Røde Hav, herunder Thistlegorm. På turen besøger vi også kendte steder som Blue Hole og Canyon.....
Over 7000 små koraløer udgør Maldiverne som ligger sydvest for Indien. En ren Paradis Liveaboard.
Vi sejler langt ud på Stillehavet til Socorro som byder på verdensklassedykning med storvildt som mantarokker, hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer, pukkelhvaler og gråhvaler....