Egypten

DEEP SOUTH - ST. JOHN'S

Afgang

Ugentligt

Antal dage

8 Dage

Sæson

Hele året

Højdepunkter

Grotter & store dyr

Stedet med meget interessante og usædvanlige dyk…

Fantastiske rev ved St. Johns og Fury Shoal, gør dykningen her til en speciel oplevelse. På denne tur ,har dykkere mulighed for at udforske en række virkelig unikke dykkersteder.

St. Johns

Her får du fantastiske dykkersteder, hvoraf de fleste er meget tæt på hinanden. St. Johns giver en masse variationer af dyk, med drop-offs, tunneller og fantastiske hård-koral formationer. St. John’s Caves & Umm Kharalim er virkeligt unikke dykkerspots, og er enhver fotografs drøm grundet det smukkeste lys, der filtrerer sig igennem de smukke huler. Med held vil delfiner tilslutte sig til vores dyk, og St. Johns vil altid have en speciel plads i din hukommelse.

Fury Shoal

Denne store klynge af rev tilbyder på uforglemmelige og lette dyk. Fra det nordlige sted Lille Abu Galawa, til dets sydligste sted for Sataya, kan Fury Shoal vise sig at være overraskende. Hvert dykkersted har sin egen unikke oplevelse fra delfiner til fantastiske hårde koralformationer, og ikke at glemme de to små vrag “Tug Boat” & “Yacht”.

Elphinstone

Elphinstone ligger 12 km fra nærmeste land, og ca. 30 km fra Marsa Alam. Stedet er berømt for sit drift-dive, som fører dig langs de vidunderlige dybe vægge, som er rige på koraller. Hvis du er heldig, kan igen møde Oceanic whitetip, hammerhajer og revhajer. Elephinstone har fremragende plateauer på både nord- og sydsiden – og du vil få brug for mindst tre dyk for at udforske dette fantastiske dykkersted fuldt ud.

Safaga:

Panorama Reef er et rev der får sit navn, fra den panoramiske effekt af sine plateauer og drop-off vægge, og revet er kendt for sin store skoler af barracudaer. Her ses også blue spottet stingrays, delfiner, revhajer og kæmpe morænerAbu Kefan – Det mest sydlige rev på Safaga, som virkelig et smukt sted,  og som er kendt for sine koralformationer og det pelagiske liv. Hammerhajer ses ofte her. Den gennemsnitlige dybde i dette område er 25 meter.

Salem Express: 

MV Salem Express var et passagerskib, der sank i Rødehavet d. 14 december 1991 . Det er bemærkelsesværdigt på grund af det triste store tab af menneskeliv. Ulykken opstod da hun sank, kort tid efter ,at have ramt et rev. Det er rapporteres, at skibet var drevet ud af kurs pga. kraftig vind. Officielt lyder det, at 470 mennesker mistede livet, men man mener tallet er endnu større. Den enorme tragedie, gør naturligvis dykningen af Salem Express, til en anderledes oplevelse, der kan efterlade varierede indtryk på de fleste dykkere. Hun hviler på styrbordssiden på en flad sandbund i 27 meter dybde, mens den laveste sektion findes på kun 7 meter. På havbunden ligger stadig personlige ejendele som f.eks. håndtasker, en trehjulet cykel, tøj og kufferter. Skibets redningsbåde ligger også på siden af skibets skrog. Dykning af vraget har været til diskussion på grund af de tabte menneskeliv , samt pga. historien bag i nyere tid. Og mange af de lokale mener stedet er “haunted”.

Program for dykkerturen

Dag 1: Fly fra Danmark og transfer til båden.
Dag 2: Udsejling 2-3 dyk (inkl. tjekdive)
Dag 3: 3-4 dyk.
Dag 4: 3-4 dyk.
Dag 5: 3-4 dyk. 
Dag 6: 3-4 dyk. 
Dag 7: 2 dyk og indsejling til havnen
Dag 8: Transport til lufthavnen og hjemrejse til Danmark

* bemærk at der på enkelte rejser, kan komme overnatning/ day stay på hotel, såfremt flyafgang ikke passer. Dette bliver naturligvis oplyst inden bookingen af rejsen, og vil være inkluderet i prisen

 * Der tages forbehold for ændringer af ruten, da vi jo aldrig er herre over vind & vejr….

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning, og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får den bedste dykkeroplevelse som Rødehavet kan tilbyde, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard, Du skal intet andet end at lade os sejle dig, fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk. 

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter/værelser har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2 personer. 

På øverste etage findes soldækket, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I det store loungeområde, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår. 

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard. 

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel. Kontakt os for mere info.

OBS: Passer datoerne ikke med hvornår du har ferie, findes tilsvarende turer også på andre datoer. Kontakt os på info@emoceantravel.dk

Pris

Fra *

11.495

(Inkl. fly)

* prisen kan svinge en smule begge veje, alt efter hvilken periode

• Fly tur/retur Kastrup Lufthavn til Hurghada (ekls. mad ombord på flyet)

• Visum 

• Transfer fra lufthaven til båden

• 7 nætter på båden

• Alle måltider på båden inkl. snacks, vand, sodavand, kaffe & the

• Wi-Fi på båden

• 12 liters flasker 

• Bly

• Nitrox 

• 6 dages dykning med 3-4 dyk pr. dag (Første/sidste dag 2 dyk)

• Alle afgifter (Inkl. fuel charge)

• Lokale/danske guider

• Evt. dagsophold på hotel, såfremt flyafgang ikke passer

•Private rejseforsikringer

• Evt. Corona test i lokal lufthavn. (men denne vil vi være behjælpelig med) 

• Evt, leje af udstyr

• Alkohol på båden

• Drikkepenge til personalet på båden

Om ruten:

Egnet for nybegyndere
75%
Smukke koralrev
96%
Chance for store dyr
77%
Dykke på vrag
22%
Egnet for snorklere
66%
Teknisk dykning
51%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en besked, hvor vi vil være klar til at hjælpe dig.