Socorro – Mexico 2025

Dato

Destination

Båd

Pris

Afgang

Ugentligt

Dage

13 dage

Sæson

Forår

Højdepunkter

Mantarokker, hajer, delfiner, pukkelhvaler

Socorro - Mexicos Galapagos

Denne liveaboard sejler os til de fjerntliggende og spændende Revillagigedo-øer i Mexico – også kendt for Socorro. Øerne ligger i det tropiske østlige Stillehav, cirka 400 km. syd for Cabo San Lucas.

Socorro er den største af de 4 vulkanøer, som også omfatter San Benedicto, Roca Partida & Clarion

Verdens venligste kæmpemantas

Selvom mantaer uden tvivl er en af de primære årsager til at besøge Socorro, er der utallige andre havdyr at beundre: Hammerhajer, silkehajer, og venlige bottlenose-delfiner, der regelmæssigt udviser stor interesse overfor dykkere. 

Fra tid til anden kan man også spotte grindehvaler, hvalhajer, og endda “false killer whale”. Udover tun og store stimer af pelagiske fisk kan man i sæsonen også opleve pukkelhvaler med deres kalve

Pukkelhvalerne

Fra januar til april er hvalerne på deres årlige vandring sammen med deres nyfødte kalve. Forår er højsæson for pukkelhvalerne på Socorro, hvilket giver os en stor chance for at se dem på turen!

Socorro byder på verdensklassedykning, og bliver helt fortjent sammenlignet med Galapagos og Cocos Island.

Program for dykkerturen:

Dag 1

Afrejse fra Danmark til Mexico

Dag 2

Ankomst til Cabo San Lucas og indkvartering på vores hotel.

Dag 3

Om formiddagen bliver vi samlet op af bussen, og kørt til båden, hvor vi indkvarteres i vores kahytter

Vi begiver os ud mod Socorro, med et forventet sejlads på 24-28 timer, alt efter vind & vejr.

Undervejs vil der være rig mulighed for til at forberede sit udstyr samtidig med, at man kan nyde den smukke solnedgang, udover det enorme Stillehav.

Dag 4-10

Vi ankommer til øgruppen, hvor vi de næste 7 dage, skal dykke omkring de 3 øer heriblandt :El Canyon, Boiler, Red Rocks, Roca Partida, Cabo Pearse, Punta Tosca og Roca Oneal. 

Gennemsnitligt er der 4 dyk om dagen (bortset fra den dag, hvor vi foretager vores obligatoriske check-in på den lokale flådebase). Der vil også være andre aktiviteter i løbet af dagen, som kajaksejlads, paddleboarding, eller bare afslapning i spabad på øverste dæk.

Bemærk, at vejrforhold og Moderhavet, indimellem kan begrænse en del dykningen, men der bestræbes altid på, at tilbyde 4 dyk om dagen

Dag 11

Tidlig morgen starter sejladset tilbage mod Cabo San Lucas. Der er god tid til at se tilbage på alle dine billeder & videoer, og bare slappe af, og nyde solnedgangen for en sidste gang….

Vi sover på båden en sidste nat..

Dag 12

Vi checker ud fra båden efter morgenmad. Transfer til lufthavnen og  hjemrejse mod Danmark.

Vigtigt om dykning

  • Dykning kræver et minimum af sundhed og fitness, derfor skal du udfylde helbredserklæringen, som skal medbringe på turen.
  • Svarer du ja til spørgsmål 3, 5 og 10, eller et hvilket som helst spørgsmål på side 2 af erklæringen, skal du medbringe en lægeattest, som ikke må være ældre end 12 måneder

Pris

Inkl. div. gebyrer & fly (*dog ekskl. 35$ i lokalt havnegebyr) Prisen er for 3-mands standard kahyt, med mulighed for opgradering. Se priser under “Hvad er ikke inkluderet”
* prisen kan svinge en smule begge veje, alt efter hvilken periode

Om ruten:

Egnet for begyndere
50%
Smukke koralrev
25%
Chance for store dyr
100%
Dykke på vrag
0%
Egnet for snorklere
10%
Teknisk dykning
75%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv har besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige liveaboard-selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får de bedste dykkeroplevelser, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2-3 personer.

På øverste etage findes soldæk, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I loungeområderne, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard! 

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel på de fleste rejser. Kontakt os for mere info.

Book turen her

Flere rejser

Kombineret dykning fra land & liveaboard i Rødehavet, med Københavns dykkerskole. GRATIS dykkercertifikat til en værdi af 5000,- kr...
Tag med på Københavns dykkerskole's grupperejse til Sharm el Sheik, og få et dykkercertifikat med i købet....
7 dage på luksus liveaboard + 7 dage på land i det smukke ø-rige PALAU...
Dette er en teknisk tur specielt designet til at gå ud over de rekreative grænser. Målet er at dykke dele af rev og vrag, der sjældent besøges af dykkere.
Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas.... Turen er egnet for både rekreative & tekniske dykkere...
Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas. Brothers Islands er en del af en nationalpark, og er et eksklusivt besøg for liveaboards.
Ude i det blå er der stor chance for at møde de rigtigt store dyr. Mantarokker, mange typer hajer inklusiv den store hvalhaj – Lige meget hvor du kigger hen, så sker der helt sikkert noget spændende.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
Ruten inkluderer nogle af de bedste vrag i Det Røde Hav, herunder Thistlegorm. På turen besøger vi også kendte steder som Blue Hole og Canyon.....
DYK FOR ALLE grupperejse. Vi sejler langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Du dykker i huler, mangrovesumpe og fjorde omkring ubeboede øer i aller bedste Robinson Crusoe-stil - Raja Ampat har det hele!
Nyd 10 dages dykning i det sydligste Sudan, Dahrit og Abid. Byder på magiske dykkersteder med spektakulære koralrev og mangfoldigt marineliv