Truk Lagoon 2025

Dato

Destination

Båd

Pris

Afgang

Hele året

Dage

15 Dage

Sæson

Højsæson fra december til april

Højdepunkter

Verdensklasse vragdykning

Verdens bedste vragdykning

Oplev skatkammeret under havets overflade....

Chuuk” Lagoon åbner dørene til et fortryllende skatkammer under havets overflade, hvor 48 forskellige vrag venter på at blive udforsket. Med 48 dykbare vrag, enestående sigtbarhed og en behagelig vandtemperatur på omkring 28 grader, er dykningen i Truk Lagoon en verdensklasseoplevelse. Vragene gemmer på historiske skatte såsom krigsmateriel, ammunition, propeller, og køkkenredskaber, og de er smukt overgroet med farvestrålende koraller, hvilket giver et fantastisk skue. Dyrelivet omkring vragene, herunder fisk, skildpadder og hajer, tilføjer en ekstra dimension til den allerede spændende dykning.

En Dykkerdestination med Historisk Tyngde

Truk Lagoon bærer på en rig historie fra 2. Verdenskrig, hvor det fungerede som base for den japanske flåde. Basen var et strategisk knudepunkt under krigen og blev udsat for et omfattende angreb under “Operation Hailstone” i 1944. Resultatet var ødelæggelsen af adskillige japanske skibe og fly, hvilket har gjort Truk Lagoon til et monument over fortiden og en dykkerdestination med historisk tyngde.

“Operation Hailstone”: Et Episk Kapitel

Den 17. februar 1944 indledte den amerikanske flåde “Operation Hailstone” med over 350 bombefly og jagerfly, der angreb Truk Lagoon. Den dramatiske begivenhed førte til en intens kamp i luften og på havet, hvor hundredevis af fly og skibe gik tabt. I dag står vragene som stumme vidner om fortidens konflikter og tiltrækker dykkere fra hele verden.

 Et Dykkerparadis for Eventyrlystne Sjæle

Truk Lagoon er i dag et dykkerparadis, hvor velbevarede vrag, kanoner og fly ligger på bunden af den klare, tropiske lagune. Med dybder mellem 10 og 60 meter er der rig mulighed for at udforske det fascinerende undervandslandskab og opleve historiens vingesus på nært hold.

Program for dykkerturen:

Dag 1

Fly fra Danmark mod Manila 

Dag 2

Ankomst i Male, og overnatning på hotel 

Dag 3

Fri dag i Manila og Afrejse til Truk

Dag 4

Ankomst til Truk, og tranfer til liveaboard “Pacific Master”

Dag 5-12

4 dyk.

Dag 13

2 dyk.

Dag 14

Afrejse til Manila og indlogering på hotel 

Dag 15

Afrejse mod Danmark

Dag 16

Hjemkomst Kastrup

Vigtigt om dykning

  • Dykning kræver et minimum af sundhed og fitness, derfor skal du udfylde helbredserklæringen, som skal medbringe på turen.
  • Svarer du ja til spørgsmål 3, 5 og 10, eller et hvilket som helst spørgsmål på side 2 af erklæringen, skal du medbringe en lægeattest, som ikke må være ældre end 12 måneder

Pris

Inkl. fly
* prisen kan svinge en smule begge veje, alt efter hvilken periode

Om ruten:

Egnet for begyndere
35%
Smukke koralrev
40%
Chance for store dyr
60%
Dykke på vrag
100%
Egnet for snorklere
0%
Teknisk dykning
100%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv har besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige liveaboard-selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får de bedste dykkeroplevelser, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2-3 personer.

På øverste etage findes soldæk, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I loungeområderne, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard! 

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel på de fleste rejser. Kontakt os for mere info.

Book turen her

Flere rejser

Nord & Brothers med båden MV Nouran fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
Nord & Brothers med båden TALA fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
De 3 dykkersteder, som er meget kendt i dykkerverdenen. Denne rute byder på førsteklasses rev- og hajdykningsmuligheder. Forvent at se flere slags hajer, mantaer, skildpadder og meget mere.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
På turen besøger vi kendte steder som Blue Hole og Canyon. Vi krydser over til det fantastiske beskyttede område Ras Mohamed. Det er stor chance for at dykke med utallige delfiner...
Egnet for ALLE niveauer - Også for nybegyndere og familier! Vi sejler i Efterårsferien med King Snefro til de verdenskendte og farvestrålende koralrev i Ras Mohamed og Tiranstrædet.
I samarbejde med DYKFORALLE sejler vi langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Vi sejler langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Dansk gruppetur! Over 7000 små koraløer udgør Maldiverne som ligger sydvest for Indien. En ren Paradis Liveaboard.
Vi sejler langt ud på Stillehavet til Socorro som byder på verdensklassedykning med storvildt som mantarokker, hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer & pukkelhvaler....
7 dage på luksus liveaboard + 7 dage på land i det smukke ø-rige PALAU...