Ultimative familietur

Dato

Destination

Båd

Pris

Afgang

1-2 x årligt

Dage

8 Dage

Sæson

Sommer

Højdepunkter

Familieoplevelse

En af de bedste oplevelser du kan få sammen med dine børn.

Den ultimative familietur

På den ultimative familieferie bor vi på båden omgivet af Rødehavet. Professionelle guider står for børnenes aktiviteter. Er du dykker vil der derfor være  plads til at du kan tage et dyk, mens dine børn snorkler og leger.

Prisen er pr. voksen. Spar mellem 30-60 % på børn 0-11 år. Kontakt os og få en nøjagtig pris.

Der er masser af aktiviteter for børnene:

  • Wake boarding & paddle boarding 
  • Snorkling/dykning
  • At lære at dykke og / eller kitesurfing (*ekstra betaling)
  • Skattejagt
  • Talentshow
  • Backgammon/UNO turneringer
  • ø-grill party
  • Pool party i den Blå lagune

Eksempel på et program på en familietur

Dag 1

Fly fra Danmark og transfer til båden.

Dag 2

Vi vågner op ved Dolphin House. Vi starter dagen med et check dyk og snorkling session (højt sandsynligt vil vi svømme med delfiner før morgenmaden). Vi sejler nordpå for endnu et dyk/snorkling på et lokalt rev, inden vi sejler til Tawila Øen. Her tilbringer vi eftermiddagen og starter med kitesurfing lektionerne, og hænger ud på floaties. Vi holder fest og drikker drinks på soldækket efter middagen.

Dag 3

Vi vågner op ved Abu Nuhas (The Ship Graveyard). Vi har dykke og snorkle sessioner på vragene. 

Dag 4

Vi vågner op på Gubal øen. Dyk/snorkel på Bluff Point for at møde den store gamle moræne “George” . Vi laver eftermiddags skattejagt på øen. Vi spiser grillmiddag ved solnedgangen, og hygger os omkring bålet under stjernehimlen.

Dag 5

Tidligt sejler vi til Gaysoum øen til evt. kiting-session og leg på stranden. Dykkere dykker Rosalie Moller, og ved solnedgang sejler vi til Siyul øen.

Dag 6

Vi tilbringer dagen ved Siyul øen, hvor vi snorkler og dykker på Siyul Reef.

Dag 7

Fri leg, snorkling og dykning ved de omkringliggende rev

Dag 8

Vi vågner op i havnen. Vi spiser morgenmad på båden inden vi kører mod lufthavnen.

  • Ovenstående program er et uddrag af hvordan en uges familietur kunne se ud. Vi planlægger dagene ud fra alder på børnene, og hvilket aktiviteter der generelt er stemning for ombord.

Denne grupperejse kan ikke bookes lige nu, men kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Vi er altid klar til at finde en løsning!

Om ruten:

Egnet for begyndere
100%
Smukke koralrev
100%
Chance for store dyr
90%
Dykke på vrag
40%
Egnet for snorklere
100%
Teknisk dykning
50%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv har besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige liveaboard-selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får de bedste dykkeroplevelser, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2-3 personer.

På øverste etage findes soldæk, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I loungeområderne, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard! 

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel på de fleste rejser. Kontakt os for mere info.

Book turen her

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i turen

Flere rejser

Nord & Brothers med båden TALA fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
De 3 dykkersteder, som er meget kendt i dykkerverdenen. Denne rute byder på førsteklasses rev- og hajdykningsmuligheder. Forvent at se flere slags hajer, mantaer, skildpadder og meget mere.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
På turen besøger vi kendte steder som Blue Hole og Canyon. Vi krydser over til det fantastiske beskyttede område Ras Mohamed. Det er stor chance for at dykke med utallige delfiner...
Egnet for ALLE niveauer - Også for nybegyndere og familier! Vi sejler i Efterårsferien med King Snefro til de verdenskendte og farvestrålende koralrev i Ras Mohamed og Tiranstrædet.
I samarbejde med DYKFORALLE sejler vi langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Vi sejler langt syd på i Egypten – faktisk ikke ret langt fra grænsen til Sudan....
Dansk gruppetur til vragenes hovedstad...
Over 7000 små koraløer udgør Maldiverne som ligger sydvest for Indien. En ren Paradis Liveaboard.
Vi sejler langt ud på Stillehavet til Socorro som byder på verdensklassedykning med storvildt som mantarokker, hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer & pukkelhvaler....
7 dage på luksus liveaboard + 7 dage på land i det smukke ø-rige PALAU...
Du dykker i huler, mangrovesumpe og fjorde omkring ubeboede øer i aller bedste Robinson Crusoe-stil - Raja Ampat har det hele!