Ultimative familietur

Dato

Destination

Båd

Pris

Afgang

1-2 x årligt

Dage

8 Dage

Sæson

Sommer

Højdepunkter

Familieoplevelse

En af de bedste oplevelser du kan få sammen med dine børn.

Den ultimative familietur

På den ultimative familieferie bor vi på båden omgivet af Rødehavet. Professionelle guider står for børnenes aktiviteter. Er du dykker vil der derfor være  plads til at du kan tage et dyk, mens dine børn snorkler og leger.

Prisen er pr. voksen. Spar mellem 30-60 % på børn 0-11 år. Kontakt os og få en nøjagtig pris.

Der er masser af aktiviteter for børnene:

  • Wake boarding & paddle boarding 
  • Snorkling/dykning
  • At lære at dykke og / eller kitesurfing (*ekstra betaling)
  • Skattejagt
  • Talentshow
  • Backgammon/UNO turneringer
  • ø-grill party
  • Pool party i den Blå lagune

Eksempel på et program på en familietur

Dag 1

Fly fra Danmark og transfer til båden.

Dag 2

Vi vågner op ved Dolphin House. Vi starter dagen med et check dyk og snorkling session (højt sandsynligt vil vi svømme med delfiner før morgenmaden). Vi sejler nordpå for endnu et dyk/snorkling på et lokalt rev, inden vi sejler til Tawila Øen. Her tilbringer vi eftermiddagen og starter med kitesurfing lektionerne, og hænger ud på floaties. Vi holder fest og drikker drinks på soldækket efter middagen.

Dag 3

Vi vågner op ved Abu Nuhas (The Ship Graveyard). Vi har dykke og snorkle sessioner på vragene. 

Dag 4

Vi vågner op på Gubal øen. Dyk/snorkel på Bluff Point for at møde den store gamle moræne “George” . Vi laver eftermiddags skattejagt på øen. Vi spiser grillmiddag ved solnedgangen, og hygger os omkring bålet under stjernehimlen.

Dag 5

Tidligt sejler vi til Gaysoum øen til evt. kiting-session og leg på stranden. Dykkere dykker Rosalie Moller, og ved solnedgang sejler vi til Siyul øen.

Dag 6

Vi tilbringer dagen ved Siyul øen, hvor vi snorkler og dykker på Siyul Reef.

Dag 7

Fri leg, snorkling og dykning ved de omkringliggende rev

Dag 8

Vi vågner op i havnen. Vi spiser morgenmad på båden inden vi kører mod lufthavnen.

  • Ovenstående program er et uddrag af hvordan en uges familietur kunne se ud. Vi planlægger dagene ud fra alder på børnene, og hvilket aktiviteter der generelt er stemning for ombord.

Denne grupperejse kan ikke bookes lige nu, men kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Vi er altid klar til at finde en løsning!

Om ruten:

Egnet for nybegyndere
100%
Smukke koralrev
100%
Chance for store dyr
90%
Dykke på vrag
40%
Egnet for snorklere
100%
Teknisk dykning
50%

Med EmoceanTravel:

-kommer du kun på rejsemål som vi selv besøgt

-kender du prisen. Til forskel fra andre rejseudbydere, kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer

- er prisen altid konkurrencedygtig, hvilket er årsagen til, at vi kan tilbyde prisgaranti

Har du spørgsmål?

Emocean Travel samarbejder med flere forskellige Liveaboard selskaber, samt med mange professionelle dykkercentre med skandinaviske instruktører. Udover de opslåede kommende ture, som du kan finde her på siden, kan vi hjælpe dig med at opfylde præcis det dykkereventyr som du drømmer om.

Vi vil sørge for, at du kan komme billigst og mest bekvemt afsted til dit dykkerparadis, og kan sammensætte alt efter dine ønsker og behov.

DEL GERNE DENNE REJSE

Oplev den afslappende atmosfære på Liveaboard

Turene er generelt lavet til dykkere, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning, og ikke mindst, en rigtig god måde, at møde andre dykkere på, som deler din egen interesse.

Du får den bedste dykkeroplevelse, og på samme tid, kommer du helt ned i gear på en liveaboard, Du skal intet andet end at lade os sejle dig, fra det ene fantastiske dykkersted til det næste, og blot nyde de spændende dyk.

Maden om bord er altid god og varierende. Buffeten har et stort udvalg af kød, fjerkræ, fisk, pasta, ris, grøntsager og forskellige salater. Friske frugter og små snacks er til rådighed hele dagen. Er du vegetar, eller har andre specielle ønsker, bedes du fortælle herom ved bookingen så vi kan give kokken besked. Vand, sodavand, te, kaffe & snacks er inkluderet, og tilgængelig 24 timer i døgnet. Alkohol kan købes på båden.

Alle kahytter/værelser har eget bad/toilet & aircondition med plads til 2 personer.

På øverste etage findes soldækket, hvor der er rig mulighed for solbadning og afslapning. I det store loungeområde, kan man altid kan blive nedkølet hvis behovet opstår.

Det er ikke helt uden grund, at “Eat, sleep, dive, REPEAT” er mottoet på en Liveaboard.

Husk at du også har mulighed for at tage dykkercertifikater igennnem Emocean Travel. Kontakt os for mere info.

OBS: Passer datoerne ikke med hvornår du har ferie, findes tilsvarende turer også på andre datoer. Kontakt os på info@emoceantravel.dk

Book turen her

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i turen

Flere rejser

Kombineret dykning fra land & liveaboard i Rødehavet, med Københavns dykkerskole. GRATIS dykkercertifikat til en værdi af 5000,- kr...
Grupperejse med Københavns dykkerskole. GRATIS dykkercertifikat til en værdi af 5000,- kr...
Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Abu Nuhas. Brothers Islands er en del af en nationalpark, og er et eksklusivt besøg for liveaboards.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet. Den såkaldte BDE-rute… SKAL OPLEVES!
Nord & Brothers med båden Tala fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
Nord & Brothers med båden MV Nouran fra Red Sea Explorers. Ruten stopper ved de bedste af de nordlige vrag inklusiv ss Thistlegorm og ved Brothers øerne.
Ude i det blå er der stor chance for at møde de rigtigt store dyr. Mantarokker, mange typer hajer inklusiv den store hvalhaj – Lige meget hvor du kigger hen, så sker der helt sikkert noget spændende.
Dette er en teknisk tur specielt designet til at gå ud over de rekreative grænser. Målet er at dykke dele af rev og vrag, der sjældent besøges af dykkere.
En af de mest populære liveaboards i Rødehavet og den aller bedste periode på året. Den såkaldte BDE-rute. SKAL OPLEVES!
Stimer af hajer, kæmpe mantarokker og pelagiske fisk er nogle af højdepunkterne, men Socorro er kendt for den årlige vandring af pukkelhvaler med deres helt nyfødte kalve....
Du dykker i huler, mangrovesumpe og fjorde omkring ubeboede øer i aller bedste Robinson Crusoe-stil - Raja Ampat har det hele!